Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

„ART-TIME без обмежень” запрошує на творчі майстер-класи

04.02.2015

У лютому 2015 року у відділі документів іноземними мовами Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва (вул. Соборна 70, 2-й поверх) відбудуться чергові інтегровані майстер-класи в рамках проекту „ART-TIME без обмежень” за участю молоді з особливими потребами та зацікавленої студентської аудиторії.

10 лютого 2015р. о 15-00 стартує майстер-клас з акторської майстерності під керівництвом Таїси Дмитрівни Славінської - заслуженої артистки України, Лауреата урядової премії кабінету міністрів ім. Лесі Українки, режисер-постановника Вінницького обласного академічного муздрамтеатру ім. М.Садовського. Молодь ознайомиться з основами акторської та режисерської майстерності, мізансценуванням вистави, а також розіграє уривок з твору М.Гоголя "Вечори на хуторі біля Диканьки".

12 лютого 2015 року о 15-00, напередодні Дня закоханних, відбудеться мистецький майстер-клас з виготовлення подарункових валентинок. Проводе майстер-класс Біла Лариса Петрівна, завідуюча відділом інтернет-центру ВОУНБ ім. К.А.Тімірязєва. Під час майстер-класу учасники створять свої авторськи валентики, декоративно прикрасять та оформлять, складуть побажання, які зможуть вручити 14 лютого своїм коханим людям.

Майстер-класи відбудуться у рамках проекту „ART-TIME без обмежень”, який реалізує громадська організація «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» спільно з  народним театром-студією «Сьоме небо» Вінницького національного медичного університету ім. М. Пирогова та  Театром книги «Прочитання» Вінницької обласної універсальної бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва за підтримки Програми і3 "Ідея-Імпульс-Інновація" Фонду Ріната Ахметова.

Метою проекту є сприяння розвитку інтегрованого театрального мистецтва  через залучення людей з обмеженими фізичними можливостями до творчих майстерень  та театральних постановок народного театру-студії «Сьоме небо»   у м. Вінниця, Київ, Хмельницький та Житомир.

Такі  спільні майстер-класи з театрального мистецтва та виготовлення театральних масок, а також репетиції для молоді з обмеженими фізичними можливостями та студентів проходять протягом листопада 2014р.- квітня 2015р. Головним продуктом проекту є постановка у 4 містах України вистави  за п’єсою Анни Багряної «Над часом» із залученням акторів народного театру-студії «Сьоме небо» та молоді з обмеженими фізичними можливостями. У грудні вже відбулася прем’єра вистави у ВОУНБ ім. Тімірязєва.

Заходи проходитимуть на базі Вінницької обласної універсальної бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва,  Вінницького соціально-економічного  інституту Університету «Україна»  і партнерських навчальних закладів Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» в м. Київ, м. Хмельницький та м. Житомир , а також  громадській організації молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» .

Контакти: [email protected]