Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

АНОНС. Завтра в до Донецька вирушить третього автоколона 18-го Рейсу Ріната Ахметова

24.04.2015

Завтра, 25 квітня, до Донецька вирушить третя автоколона 18-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова.

Колона з 42 великовантажних автомобілів доставить на Донбас 840 тонн продуктів: соняшникову олію, крупи, макарони, цукор, борошно, рибні та м’ясні консерви, вівсяні пластівці, згущене молоко, паштет.

Доставляння цих продуктів дозволить вже в Донецьку сформувати 60 тисяч наборів виживання для найбільш соціально незахищених категорій дорослого мирного населення зони проведення АТО в Донецькій і Луганській областях: для людей похилого віку, інвалідів, багатодітних матерів та інших громадян пільгових категорій.

Виїзд автоколони заплановано з Дніпропетровська на 8:00.

Гуманітарний штаб запрошує журналістів разом із представниками Дніпропетровської обласної державної адміністрації, ДСНС, МВС та міжнародних організацій узяти участь у моніторингу та опломбуванні машин перед відправленням, супроводі Рейсу на всьому маршруті з Дніпропетровська до Донецька. Початок моніторингу машин завтра, 25 квітня, о 7:30 за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Маршала Малиновського, 122.

Нагадаємо, упродовж цього тижня Гуманітарний штаб планує доставити на Донбас понад 1860 тонн продуктів, що дозволить сформувати 155 тисяч наборів для мирних жителів. Для цього до Донецька й Маріуполя уже було відправлено по одній автоколоні, які доставили продукти для формування 95 тисяч продуктових наборів.

Нагадаємо, всього у квітні 2015 року Гуманітарний штаб Ріната Ахметова планує доставити мирному населенню Донбасу 500 тисяч наборів для виживання і 30 тисяч дитячих наборів.