Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

АНОНС. Штаб Ахметова відправить завтра велику колону з продуктами для мирних жителів у зоні АТО

13.03.2015

Завтра, 14 березня, Гуманітарний Штаб Ріната Ахметова відправляє найбільшу з початку року автоколону з благодійною допомогою для мирних жителів Донецької й Луганської областей. У її складі 47 великовантажних машин, які доставлять 900 тонн продуктів. Це третя за рахунком колона 16-го рейсу, який стартував на початку березня.

«Це найбільша партія благодійної допомоги Гуманітарного штабу з початку року. 75 тисяч продуктових наборів доставлять до Донецька й розфасують на складі стадіону «Донбас Арена». На продукти наклеять стикери «не для продажу», після чого допомогу розвезуть у точки видавання», — заявив директор Гуманітарного штабу Ріната Ахметова Григорій Колдунов.

Виїзд рейсу заплановано на завтра з Дніпропетровська. Гуманітарний штаб запрошує журналістів разом із представниками Дніпропетровської обласної державної адміністрації, ДСНС, МВС та міжнародних організацій узяти участь у моніторингу й опломбуванні машин перед відправленням, у супроводі Рейсу уздовж усього маршруту з Дніпропетровська до Донецька. 
Початок процедури перевірки машин завтра, 14 березня, о 8:00 за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Маршала Малиновського, 122.

Всього в березні, у межах 16-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова заплановано відправити на Донбас 5 автоколон. Це 202 фури, які доставлять 250 тисяч продуктових наборів і 30 тисяч дитячих наборів для мирних жителів Донецької й Луганської областей.