Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

АНОНС. 16 травня до Донецька вирушить найбільша у травні автоколона 19-го Рейсу Ріната Ахметова

15.05.2015

16 травня, у суботу, з Дніпропетровська до Донецька вирушить четверта, найбільша у травні, автоколона 19-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова з продуктами для мирних жителів Донецької й Луганської областей, які перебувають на непідконтрольних територіях.

Колона доставить продукти для формування 50 тисяч оновлених дорослих наборів виживання: цукор, крупи, горох, борошно, вівсяні пластівці, макарони, соняшникову олію, згущене молоко, сіль, консерви із сардини, паштет.

Також у складі вантажу дитячі овочеві та фруктові пюре, дитячі суміші та каші, манна крупа, вівсяні пластівці для формування 11 тисяч дитячих наборів.

Всього 34 великовантажні автомобілі доставлять 680 тонн продуктів.

Виїзд автоколони заплановано з Дніпропетровська на 8:00.

Гуманітарний штаб запрошує журналістів, представників Дніпропетровської обласної державної адміністрації, ДСНС, МВС та міжнародних організацій узяти участь у моніторингу та опломбуванні машин перед відправленням, супроводі автоколони на всьому маршруті з Дніпропетровська до Донецька.

Початок моніторингу машин завтра, 16 травня, о 7:30 за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Маршала Малиновського, 121.

Цього тижня Гуманітарний штаб уже відправив 2 автоколони 19-го Рейсу з продуктами. 13 травня до Маріуполя і 14 травня до Донецька доставили 71 тисячу дорослих і дитячих наборів виживання для мирних жителів Донецької й Луганської областей з обох боків лінії зіткнення.

Всього у травні заплановано доставити продукти для формування 350 тисяч наборів виживання для дорослих і 42 тисяч дитячих наборів для мирних жителів Донбасу.