Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

АНОНС. 14 травня до Донецька вирушить друга автоколона 19-го Рейсу Ріната Ахметова

13.05.2015

14 травня, у четвер, із Дніпропетровська до Донецька вирушить друга травнева автоколона 19-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова з продуктами для дорослих мирних жителів Донецької й Луганської областей.

15 великовантажних автомобілів доставлять 300 тонн продуктів для оновлених наборів виживання: цукор, крупи, горох, борошно, вівсяні пластівці, макарони, соняшникова олія, згущене молоко, сіль, консерви із сардини, паштет.

Це доставляння продуктів вже в Донецьку дозволить сформувати 35 тисяч наборів виживання для дорослих мирних жителів Донецької й Луганської областей, які перебувають на непідконтрольних територіях.

Виїзд автоколони заплановано з Дніпропетровська на 8:00.

Гуманітарний штаб запрошує журналістів, представників Дніпропетровської обласної державної адміністрації, ДСНС, МВС та міжнародних організацій узяти участь у моніторингу та опломбуванні машин перед відправленням, супроводі автоколони на всьому маршруті з Дніпропетровська до Донецька.

Початок моніторингу машин завтра, 14 травня, о 7:30 за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Маршала Малиновського, 121.

Цього тижня Гуманітарний штаб планує відправити до Донецька 2 автоколони 19-го Рейсу, які доставлять продукти для формування 96 тисяч дорослих і дитячих продуктових наборів.

Всього у травні заплановано доставити на Донбас продукти для формування 350 тисяч наборів виживання для дорослих і 42 тисяч дитячих наборів для мирних жителів Донецької й Луганської областей.