Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

АНОНС. 13 травня до Маріуполя вирушить перша у травні автоколона з наборами виживання від Штабу Ахметова

12.05.2015

13 травня, у середу, з Дніпропетровська до Маріуполя вирушить перша травнева автоколона 19-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова.

22 великовантажні автомобілі доставлять 440 тонн продуктів для оновлених наборів виживання: цукор, крупи, горох, борошно, вівсяні пластівці, макарони, соняшникова олія, згущене молоко, сіль, консерви із сардини, паштет, дитячі овочеві та фруктові пюре, дитячі каші та суміші, вівсяні пластівці, манна крупа.

Це доставляння продуктів дозволить волонтерам вже на складі в Маріуполі сформувати 30 тисяч наборів виживання для дорослих і 6 тисяч дитячих наборів.

Ця допомога призначена для переселенців соціально незахищених категорій, що проживають на підконтрольній Україні території, і жителям міст на лінії зіткнення.

Виїзд автоколони заплановано з Дніпропетровська на 8:00.

Гуманітарний штаб запрошує журналістів, представників Дніпропетровської обласної державної адміністрації, ДСНС, МВС та міжнародних організацій узяти участь у моніторингу та опломбуванні машин перед відправленням, супроводі автоколони на всьому маршруті з Дніпропетровська до Донецька.

Початок моніторингу машин завтра, 13 травня, о 7:30 за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Маршала Малиновського, 121.

Всього у травні Гуманітарний штаб Ріната Ахметова планує доставити на Донбас продукти для формування 350 тисяч наборів виживання для дорослих і 42 тисяч дитячих наборів для мирних жителів Донецької й Луганської областей.