Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

АКХЗ і Штаб Ріната Ахметова допоможуть постраждалим жителям Авдіївки

15.05.2017

Обстріли Авдіївки знову забрали життя мирних жителів. Серед чотирьох загиблих – двоє працівників АКХЗ.

У суботу, 13 травня, у результаті прямого влучення в житловий будинок у старій частині міста загинули четверо жителів Авдіївки. Ще один чоловік у важкому стані госпіталізований до лікарні Дніпра. Серед загиблих – двоє працівників Авдіївського коксохіму: 51-річний Олег Борисенко і 34-річна Марія Дика.

У результаті страшної трагедії осиротіли двоє неповнолітніх дітей. Чотирирічну Сашу забрала до себе її бабуся. Питання про опіку над семирічної Женею погоджують з державними службами.

Рінат Ахметов поставив завдання Гуманітарному штабу спрямувати всі необхідні ресурси на допомогу мирним жителям у зоні бойових дій. Максимальна допомога буде надана пораненим, сім’ям загиблих, а також дітям, які осиротіли внаслідок цієї трагедії.

Трудовий колектив Авдіївського коксохіму сумує про втрату і висловлює співчуття рідним і близьким. Градотворче підприємство й Гуманітарний штаб Ріната Ахметова нададуть усю необхідну допомогу родичам загиблих авдіївців і сім’ям, які стануть опікунами дітей-сиріт.

Нагадаємо, з початку ведення антитерористичної операції на Донбасі АКХЗ втратив дванадцять працівників. Двоє з них загинули від влучення снарядів на територію підприємства.