Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

95-а автоколона з продуктами від Штабу Ахметова вже прямує на Донбас

10.09.2015

Вранці, 10 вересня, з Дніпропетровська до Маріуполя виїхала автоколона з продуктами від Штабу Ріната Ахметова. Це 95-е постачання на Донбас за весь час роботи Штабу. Ця допомога призначена населенню на лінії зіткнення й переселенцям на мирній території Донецької та Луганської областей.

У складі колони 10 фур, які везуть 200 тонн продуктів: За підсумками доставляння заплановано сформувати 25 тисяч дорослих наборів виживання.

Ця автоколона має повний пакет документів, оформлений із дотриманням усіх норм і процедур, згідно з чинним законодавством України, та підтверджує склад вантажу і якість продукції. Також наявний наказ Міністерства соціальної політики України про визнання вантажу гуманітарним.

На сьогодні на мирній території Донбасу працюють понад 35 стаціонарних пунктів видавання, а бригади мобільних волонтерів продовжують доставляння допомоги в села й селища на лінії зіткнення.

Станом на 13 вересня 2015 року Штаб Ріната Ахметова видав 4 млн 398 тис. дорослих і 321 тис. дитячих продуктових наборів з обох боків лінії зіткнення