Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

7 років сторінками щастя: конкурс від порталу «Сирітству – ні!»

10.11.2016

9 грудня портал «Сирітству – ні!« відсвяткує свої 7 щасливих років. 7 років допомоги, підтримки й порад, 7 років об’єднання батьків із дітками, 7 років обміну досвідом… За цей час понад 8 тисяч дітей знайшли родини, у яких їх полюбили.

Для фахівців програми «Сирітству – ні!» цей день завжди ностальгічний. Але користувачам порталу теж є, що пригадати. Саме тому ми оголошуємо конкурс на найяскравішу історію-спогад про те, як портал змінив ваше життя.

До участі в конкурсі запрошуються: усиновителі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі, які знайшли своїх синочків і донечок на порталі «Сирітству – ні!», а також їхні діти.

Умови конкурсу: до 1 грудня необхідно заповнити анкету, додавши свою написану історію (з назвою) про те, як вам допоміг портал. Обсяг тексту – до 6000 знаків (з урахуванням пробілів). До історії необхідно докласти також кілька фотографій (мінімум 1), які ілюструють розповідь. Фото надсилайте на електронну адресу [email protected], вказавши в темі листа свої прізвище та ім’я.

Роботи оцінюватиме журі: фахівці програми «Сирітству – ні!» і представники Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».

Автор історії, яка набере найбільшу кількість голосів членів журі, буде нагороджений головним призом – фотоапаратом. Учасники, які посіли друге і третє місця, також отримають приємні подарунки.

Про переможця конкурсу та його родину буде знято відеосюжет, який транслюватимуть на одному з національних телеканалів. Найкращі історії будуть опубліковані на порталі.

Чекаємо ваші історії!