Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

26 листопада стартувала спільна акція Корпоративного благодійного фонду СКМ «Розвиток України» і Національної торговельної мережі «Амстор»

27.11.2007

Вчора , 26 листопада, стартувала спільна акція Корпоративного благодійного фонду СКМ «Розвиток України» і Національної торговельної мережі «Амстор» у рамках національного проекту Фонду «Зупинимо туберкульоз в Україні». 

 
Акція охоплює 8 міст України у п'яти областях: Донецьк, Макіївка, Петрівка,   Маріуполь, Запоріжжя, Мелітополь, Сєверодонецьк, Миколаїв і Кременчук, і триватиме один місяць, до 23 грудня 2007 року. На касах у торгових залах мережі Амстор кожного із зазначених міст встановлені скарбнички для добровільних пожертв. Виручені за цей період кошти підуть на покращення соціальних умов перебування пацієнтів у протитуберкульозних закладах кожної з п'яти представлених областей.
 
Кожному відвідувачу мережі супермаркетів «Амстор» надано можливість добровільно внести кошти для боротьби з туберкульозом і тим самим виявити свою причетність до вирішення цієї проблеми.
 
Сьогодні у відкритті акціїу у Донецьку, у супермаркеті «Амстор» за адресою вул. Стадіонна, 3-Д, взяли участь Директор  Корпоративного благодійного фонду «Розвиток України» Анатолій Заболотний, Директор із зовнішніх зв'язків Фонду Власта Шовковська, заступник Директора ТОВ «Торговий дім «Амстор» Олена Гречишкина та інші відомі суспільні діячі. 
 
Анатолій Заболотний звернув увагу на такі ключові моменти: «Для нас ця акція важлива в силу декількох причин. По-перше, до вирішення проблеми епідемії туберкульозу почали долучатися небайдужі організації, як наш партнер - Національна торгівельна мережа «Амстор».Здорово, що й соціально відповідальний бізнес, і звичайні люди об'єднують зусилля для вирішення конкретної проблеми. Суспільство все більше й більше починає розуміти, перед якою проблемою постала країна, і участь простого населення у вирішенні цієї проблеми дуже важлива. Наша акція дає шанс пересічним людям взяти реальну участь у боротьбі з туберкульозом - 1-2 гривні кожного, хто не залишиться у стороні від проблеми, у сумі складуть реальну допомогу хворим. І, останнє, - найголовніше, що ці кошти підуть на конкретні справи, на підтримку тих, кому ця допомога конче потрібна».
 
Олена Гречишкина відмітила, що туберкульоз став реальною загрозою для нашого суспільства. «Статистика каже про те, що кожної години туберкульоз забирає чиєсь життя. Усвідомлюючи всю серйозність ситуації, «Амстор», як соціально відповідальна компанія, вирішив взяти безпосередню участь у вирішенні цієї проблеми. Дуже важливо привернути до проблеми туберкульозу громадську увагу. Щоденно кожний «Амстор» відвідує понад 10 тис. людей. Ми впевнені, що серед наших покупців дуже багато добрих людей з великим серцем. Ми віримо, що вони виявлять милосердя та громадську відповідальність та обов'язково допоможуть тим, хто цього потребує».
 
Протягом цього місяця кожний покупець, який не залишиться байдужим, отримає на касі ялинкову іграшку у вигляді   ромашки, символ боротьби з туберкульозом, і зможе прикрасити нею новорічну ялинку в залі супермаркету.
 
Більш детальну інформацію щодо проблеми туберкульозу відвідувачі зможуть одержати з інформаційних листівок, які  розміщені на стенді біля ялинки.
 
Корпоративний благодійний фонд «Розвиток України» - неприбуткова організація, заснована Групою СКМ 15 липня 2005 року.
 
Бюджет Фонду формується за рахунок коштів Компанії СКМ. Напрямки діяльності Фонду: сучасна освіта, здоров'я нації, культурне надбання.
 
Президент Благодійного Фонду «Розвиток України» - Рінат Леонідович Ахметов.
 
 
Прес-служба 
Благодійного фонду «Розвиток України»
тел: +38 044 502 52 12