Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

24 липня у Свердловську відновив роботу пункт видавання допомоги від Штабу Ахметова

24.07.2015

Сьогодні, 24 липня, у місті Свердловськ Луганської області на не підконтрольній українській владі території відновив роботу пункт видавання гуманітарної допомоги від Штабу Ріната Ахметова.

Адреса пункту: квартал 50-річчя Жовтня, 38.

Графік роботи: з 10:00 до 15:00, без перерви, з понеділка до п’ятниці включно.

Допомогу від Штабу Ріната Ахметова в цьому пункті можуть отримати мирні місцеві жителі пільгових категорій, затверджених Гуманітарним Штабом.

Дорослі набори виживання:

  • пенсіонери віком понад 77 років

Дитячі набори виживання:

  • діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають у дитячому будинку сімейного типу, прийомній сім’ї, під опікою віком від 0 до 2-х років
  • діти від 0 до 2-х років, які виховуються батьком-одинаком (зокрема, вдовами / вдівцями з дітьми)
  • діти від 0 до 2-х років із багатодітної сім’ї (кількість дітей ≥ 3, вік усіх дітей до 18 років)
  • діти від 0 до 2-х років із малозабезпечених сімей, які стоять на обліку в районних управліннях праці та соціального захисту
  • діти-інваліди від 0 до 2-х років і діти, що виховуються батьком з I і II групою інвалідності
  • діти від 0 до 2-х років сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах

Після відновлення планового постачання наборів виживання на Донбас із початку липня, Штаб Ріната Ахметова зміг забезпечити відновлення роботи всіх х пунктів видавання гуманітарної допомоги на не підконтрольній українській владі території Луганської області. За весь час роботи Штабу тут було видано понад 51,5 тисячі дорослих і дитячих наборів виживання для мирних жителів.

Інформацію про роботу пунктів на не підконтрольній українській владі території Луганської області можна отримати через онлайн-помічник на сайті Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. Як працює пункт, коли буде видаватися допомога за відповідним талоном, яким категоріям громадян призначена гуманітарна допомога, що входить до складу продуктового набору — відповіді на ці та інші запитання можна отримати через сервіс онлайн-допомоги.