Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

145-а автоколона Штабу Ахметова прибула на Донбас

13.01.2016

Увечері, 13 січня, до Донецька прибула автоколона Штабу Ріната Ахметова з гуманітарною допомогою. У логістичний центр на «Донбас Арені» доставлено 420 тонн продуктів. З них волонтери сформують 24 тисячі дорослих і 4,8 тисяч продуктових наборів для малюків і мам, що годують груддю. Допомога призначена мирним жителям непідконтрольної території.

Це 145-а колона на Донбас за весь час роботи Штабу. Удень 31 фура пройшла митний огляд на КПВВ «Новотроїцьке» з повним пакетом супровідних документів, що підтверджує склад вантажу і якість продукції. З документами можна ознайомитися за посиланням.

Штаб Ахметова продовжує надавати допомогу жителям «сірої зони». Сьогодні мобільна бригада волонтерів вперше доставила допомогу в селище Піски, яке розташоване на самій лінії зіткнення, і періодично зазнає обстрілів. Скільки мирних жителів залишається в селищі і як доставляли допомога — дивіться тут.

Цього тижня у планах Штабу відправити до Донецька ще 3 автоколони. Загальний обсяг допомоги — понад 150 тисяч дорослих і 20 тисяч дитячих наборів виживання для жителів непідконтрольної території Донбасу.

Станом на 13 січня 2016 року Штаб Ріната Ахметова видав 6 млн 28 тис. дорослих і 446 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.