Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

10-а в серпні автоколона з продуктами від Штабу Ахметова вирушила до Донецька

26.08.2015

Вранці, 21 серпня, з Дніпропетровська до Донецька вирушила автоколона з продуктами від Штабу Ріната Ахметова. Це 10-е в серпні постачання до Донецька. Допомога призначена жителям не підконтрольних Україні територіях Донецької та Луганської областей.

15 фур везуть у логістичний центр Штабу на «Донбас Арені» 300 тонн продуктів: крупу, горох, борошно, консерви із сардини, паштет, вівсяні пластівці, соняшникова олія, цукор, макарони. За підсумками постачання заплановано сформувати 40 тисяч дорослих наборів виживання.

Ця автоколона має повний пакет документів, оформлений із дотриманням усіх норм і процедур, згідно з чинним законодавством України, та підтверджує склад вантажу і якість продукції. Також наявний наказ Міністерства соціальної політики України про визнання вантажу гуманітарним.

Завдяки постачанню продуктів, на непідконтрольній території відкриті всі 32 стаціонарні пункти видавання Штабу в 17 містах.

Станом на 26 серпня волонтери Штабу Ріната Ахметова видали 4 млн 156 тис. дорослих наборів виживання й понад 300 тис. дитячих наборів з обох боків лінії зіткнення. Про те, як і де видавали допомогу малюкам Донбасу, читайте за посиланням.