Горячая линия 0800509001
ru
ru

Оголошено переможців конкурсу відеороликів ТікТок

30.01.2024

Завершився конкурс відеороликів ТікТок на тему «Що для мене означає сім’я», організований БО «Фонд Ріната Ахметова» в рамках програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству ‒ ні!».

Конкурс проводився з метою виявлення та підтримки талановитих дітей, розвитку медіаосвіти та виховання любові й поваги до своєї родини. Авторами роликів стали школярі з різних куточків країни.

Фонд Ріната Ахметова висловлює подяку дітям та батькам за участь у цьому конкурсі, за те, що вони поділилися своїми історіями з нами. Відеоролики юних авторів підкреслюють важливість сім’ї для кожної людини, зокрема для дітей, а також нагадують усім глядачам про те, що сім’я – це найцінніше у нашому житті.

Сьогодні, 30 січня, ми оголошуємо переможців конкурсу:

І місце – Поліна Головко, учениця 3-А класу Великоолександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Херсонської області;

ІІ місце – Плескач Маргарита, учениця 2-А класу Семенівського ліцею №1 імені М.М. Хорунжого Полтавської області;

ІІІ місце – Карабаза Олександра, учениця Семенівського ліцею №1 імені М.М. Хорунжого Полтавської області.

Переможці конкурсу отримають чудові призи й подарунки. Авторка відеоролика, яка посіла 1 місце, нагороджується путівкою в табір проєкту «Мирний відпочинок дітям України» на весняну зміну; призерки, які зайняли 2 й 3 місця, отримають бездротові навушники. Інші учасники конкурсу теж отримають заохочувальні подарунки (моноподи для селфі).

Кращі ролики будуть розміщені на сторінці Фонду в ТікТок. Ми зв’яжемося з переможцями й учасниками щодо того, як отримати призи.

Эта страница доступна на украинском и английском языках