Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Звернутися на гарячу лінію штабу Ахметова тепер можна через інтернет

28.04.2015

На сайті Гуманітарного штабу Ріната Ахметова (www.fdu.org.ua) з’явився новий сервіс «Допомога онлайн». На цей момент він працює в тестовому режимі, але мирні жителі Донбасу вже можуть отримати консультацію або звернутися по допомогу через інтернет.

«В середньому на гарячу лінію надходить 1500 дзвінків на добу, а іноді дзвінків ще більше, і в такі дні дотелефонуватися проблематично», — розповіла Оксана Крючкова, керівник кол-центру Гуманітарного штабу. «Ми переконані, що новий сервіс дозволить обробляти ще більше звернень від мирних жителів Донбасу, а отже, дозволить збільшити число тих, кому допоможе Штаб Ріната Ахметова», — підкреслила вона.

Діалог із користувачем, що звернувся по допомогу онлайн, починає робот, який може відповідати на поширені запитання самостійно, без залучення оператора-людини. Наприклад, де видають продуктові набори, хто може звернутися по допомогу або як отримати медикаменти. Якщо людині необхідна нестандартна інформація, до розмови підключається черговий оператор кол-центру.

Завдяки використанню сучасних технологій кількість людей, які отримають відповіді на свої запитання, і швидкість обслуговування тих, хто потребує допомоги Гуманітарного штабу Ріната Ахметова, збільшиться.