Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Жителі Добропільської громади отримали продуктові набори й обігрівачі від Фонду Ріната Ахметова

06.12.2022

Бригади мобільної видачі Фонду Ріната Ахметова доставили черговий гуманітарний вантаж на Донеччину. Цього разу партія допомоги надійшла для мешканців Добропілля та Білицького.

Дві великі вантажівки доставили до прифронтових міст Донецької області понад 3,4 тисячі наборів із продуктами першої необхідності. Насамперед їх отримали люди похилого віку, а також ті, хто постраждав від обстрілів. Місцеві жителі дякують за підтримку та розповідають, що допомогу від Фонду за останні вісім років вони отримують уже не вперше.

«Я хочу сказати, якби не Рінат Ахметов, то нам було би дуже важко. Дуже дякую йому, що допомагав нам ще з 2014 року: маленьким дітям, людям похилого віку. Сьогодні я прийшла отримати гуманітарну допомогу й хочу висловити всім співробітникам, а насамперед Рінату Ахметову, велике спасибі за турботу. Дуже вдячна від себе особисто, від моїх дітей, онуків, від сусідів, від усіх мешканців Добропілля. Велике вам спасибі», — каже одна з отримувачів гуманітарного набору.

Окрім продовольчих наборів, Фонд Ріната Ахметова доставив для мешканців громади партію обігрівачів. Вони були передані для переселенців, що евакуювалися із небезпечних територій, та проживають у місцях компактного проживання ВПО та гуртожитках. До кінця року Фонд планує передати тисячу таких приладів.

Загалом від початку повномасштабної війни Фонд Ріната Ахметова передав понад 130 тисяч наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

Усього у 2022 році для мешканців України буде передано півмільйона наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2