Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Зелений центр» у Запоріжжі в 2024 році видав понад 2 тисячі продуктових наборів від Фонду Ріната Ахметова

12.04.2024

Продовольча підтримка для переселенців — один із вагомих напрямів програми «Порятунок життів» Фонду Ріната Ахметова. У Запоріжжі видачі гуманітарної допомоги від Фонду здійснюються у «Зеленому центрі Метінвест».

«З початку року люди отримали близько 2 тисяч продуктових наборів у "Зеленому центрі". З початку повномасштабної війни — понад 52 тисячі», — говорить Анна Пантюк, директорка громадської спілки «Зелений центр Метінвест».

«У наборі є макарони, — це те, що дитина моя любить. Борошно, соняшникова олія, сіль, цукор, крупа, боби, тушонка, паштет і печиво», — розпаковує коробку пані Наталія, вимушена переселенка із Малої Білозерки Запорізької області.

У минулі роки жінка вже отримувала від Фонду не лише продуктові набори, а й подарунки для дитини на Новий рік.

Наразі видача продуктових наборів продовжується. Тут чекають на вимушених переселенців, які мають інвалідність та ще не отримували допомогу у 2024 році. Для людей цих категорій це більше, ніж допомога.

Продуктові набори можна отримати щодня з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 13:00 за адресою: м. Запоріжжя, вул. вул. Тургєнєва 29. Видачі здійснюватимуться до кінця 2024 року.

З 2014 року Фонд передав для мешканців України 13 млн продуктових наборів. За цей час допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей.

З питань отримання продовольчої допомоги територіальним громадам звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію Фонду 0 (800) 509 001, або пишіть в месенджер Фонду http://m.me/AkhmetovFDU