Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Збільшуємо коло підтримки: Фонд Ріната Ахметова відправив першу партію гуманітарної допомоги до центру «Я — Маріуполь» у Вінниці

04.08.2022

Фонд Ріната Ахметова відправив першу партію гуманітарної допомоги до центру підтримки переселенців «Я — Маріуполь» у Вінниці, де вже зареєструвалися понад 2,5 тисячі маріупольців. 

Фонд, який є партнером проєкту та системно допомагає центрам у кількох містах України,  цього разу передав для переселенців 900 наборів із засобами особистої гігієни. До складу увійшли: зубні щітки та паста, туалетне мило, шампунь, гелі для душу та пральний порошок. 

«У нашому центрі ми надаємо всебічну підтримку маріупольцям. Завдяки Фонду Ріната Ахметова ми отримали гігієнічні набори для сімей із Маріуполя, — розповідає Олександр Халявінський, керівник центру підтримки переселенців «Я — Маріуполь» у Вінниці.

За словами Олександра, у центрі постійно збільшується кількість людей, які різними шляхами виїжджають із Маріуполя. Окрім гуманітарної допомоги, вони можуть отримати юридичну, медичну та психологічну підтримку.

Також у рамках співпраці з дорослими та дітьми взаємодіють психологи Фонду Ріната Ахметова —досвідчені фахівці з кризової психології та подолання травматичного досвіду. Вони проводять для переселенців як індивідуальні консультації, так і групові заняття.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

Нагадаємо, що з 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 11 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням: akhmetovfoundation.org/s/9bbd26