Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Заява Гуманітарного штабу Ріната Ахметова у зв’язку з поновленням воєнних дій та загибеллю мирних людей у Мар’їнці та Донецьку

03.06.2015

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова висловлює співчуття сім’ям мирних жителів, загиблих унаслідок обстрілів, і заявляє про готовність надати медичну допомогу всім постраждалим мирним жителям через сьогоднішню ескалацію військового конфлікту в Мар’їнці та Донецьку.

У Гуманітарному штабі вкрай стурбовані повідомленнями про поновлення військових дій, під час яких сьогодні знову страждає мирне населення. За даними Гуманітарного штабу, внаслідок бойових зіткнень сьогодні в Донецьку й Мар’їнці вже загинули 3 мирні жителі, 10 людей госпіталізовано з пораненнями різного ступеня важкості, 18 осіб дістали легкі поранення, зокрема, 1 дитина.

Гуманітарний штаб висловлює глибоке співчуття рідним і близьким загиблих.

Рінат Ахметов доручив своєму штабу зв’язатися з родичами постраждалих мирних жителів і надати всю необхідну допомогу, насамперед — постраждалим дітям. Волонтери вже телефонують у лікарні, у які могли привезти поранених мирних жителів, щоб з’ясувати їхній стан і необхідність допомоги, насамперед — медикаментами.

Ми просимо родичів і знайомих поранених мирних жителів, а також усіх, кому відома інформація про постраждалих унаслідок військових дій 3 червня, звертатися на гарячу лінію Гуманітарного штабу 0800509001.