Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Завдяки допомозі ми можемо думати про майбутнє»: Фонд Ріната Ахметова передав продуктові набори до евакуйованого Маріупольського державного університету

25.07.2022

Через війну Маріупольський державний університет перемістився до Києва. У столиці заклад відкрив власний гуманітарний штаб, щоби допомагати не лише своїм студентам, а й іншим переселенцям з Маріуполя. 

Фонд Ріната Ахметова одним із перших відгукнувся на заклик університету про гуманітарну допомогу. Днями переселенці, які звернулися до штабу МДУ, отримали від Фонду чергову партію наборів із продуктами харчування.

«Дуже дякуємо Рінату Ахметову за таку допомогу маріупольцям та Маріупольському державному університету. Такі вчинки допомагають нам стабілізуватися та думати про майбутнє», — зазначив ректор університету Микола Трофименко.

До складу наборів увійшли продукти першої необхідності: макаронні вироби, згущене молоко, борошно, цукор, пшенична крупа та консервоване тушковане м‘ясо. Усього для мешканців України буде передано 400 тисяч наборів із продуктами харчування.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

Нагадаємо, що з 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 11 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/9bbd26