Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Запрошуємо на осінню зміну: Фонд Ріната Ахметова відкриває набір до табору дітей 8-14 років, які постраждали від війни

27.09.2022

Фонд Ріната Ахметова оголошує про старт реєстрації для участі в осінній зміні дитячого табору, яка пройде з 23 по 29 жовтня 2022 року. Дві цьогорічні зміни табору Фонду викликали велике зацікавлення дітей та батьків, отримали багато позитивних відгуків, тож було вирішено провести зміну й восени.

«Такий чудовий, драйвовий і цікавий проєкт має відбуватися не тільки влітку», — наголошують учасники перших двох змін. 

Основною метою проєкту є психологічна реабілітація та повноцінний відпочинок дітей віком 8–14 років, які постраждали від війни в Україні. Проєкт дає нове дихання, надихає на навчання і спілкування з однолітками, що вкрай важливо в непростий для молодих українців час. 

«Протягом зміни з хлопцями й дівчатами працюватимуть досвідчені психологи, які пройшли навчання за курсом «Травма війни». Цікаві майстер-класи, ігри й нові друзі допоможуть школярам не тільки навчитися долати стрес і наслідки від пережитого за часи війни, але й подарують віру в себе і своє майбутнє, незважаючи на всі обставини», — підкреслює Ірина Блажан, головний директор програм Фонду Ріната Ахметова.

До участі в проєкті запрошуються:

· діти, які стали сиротами за час війни;
· діти з Маріуполя, які довгий час були під окупацією;
· діти з прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу;
· діти опікунів і усиновителів;
· діти, які постраждали від бойових дій.

Реєстрація на участь у осінній зміні благодійного проєкту «Рінат Ахметов — Дітям. Мирне літо дітям України» буде доступна до 10.10.2022 у двох форматах:

— за телефоном гарячої лінії Фонду 0800 509 001;
— в онлайн форматі за посиланням https://forms.gle/7XG6dm8QRjudxvSQ7

Сьогодні Рінат Ахметов — єдиний благодійник в Україні, який системно й масштабно допомагає дітям. За час існування цього проєкту професійну психологічну допомогу та оздоровлення отримали понад 4600 дітей зі всієї країни. За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» за 17 років підтримку отримали понад 5 млн дітей.