Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Захоплюючі розваги та солодкі подарунки: Фонд Ріната Ахметова влаштував свято для дітей з Маріуполя

05.06.2023

Юні маріупольці, які вимушено залишили рідне місто, знайшли прихисток у центрах комплексної підтримки переселенців «ЯМаріуполь» по всій країні. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Фонд Ріната Ахметова влаштував веселе свято для хлопчиків та дівчат у одному з київських центрів для маріупольців.

На гостей чекала насичена програма: захоплююче хімічне шоу та яскрава твістинг-станція для півсотні учасників, творчі майстер-класи з малювання картин кольоровим піском, під час яких дітлахи працювали у групах. І, звичайно, вручення солодких подарунків від Фонду.

Позитивна та комфортна атмосфера свята дала дітям з Маріуполя можливість відволіктися від спогадів про пережите під час війни, відпочити та розважитися, завести нових друзів, отримати різноманітні враження — і просто чудово провести час.

Усі учасники свята чекатимуть на нові зустрічі, які неодмінно відбудуться, адже Фонд багато років системно допомагає Маріуполю та маріупольцям.

Усього до Міжнародного дня захисту дітей Фонд передав понад 11 тисяч солодких подарунків для малечі в різних куточках України.

«Рінат Ахметов — Дітям!» — це програма, завдяки якій вже понад 5 мільйонів дітей отримали різнобічну підтримку Фонду. А саме: медикаменти, продуктові набори, слухові апарати, психологічна та фізична реабілітація, можливість відпочивати, розвиватися та реалізувати свою мрію.

З питань отримання допомоги звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію 0 (800) 509 001 або пишіть в месенджер Фонду http://m.me/AkhmetovFDU.