Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Я отримала дуже багато корисної інформації та просто відпочила душею!» Теми та цікаві відгуки з мотиваційного тренінгу, присвяченому Дню усиновлення

28.09.2021

24 вересня у Києві відбувся тренінг під назвою «Мотивація до навчання, розвитку та дисципліни дітей, народжених серцем». Усиновителі, опікуни та прийомні батьки приїхали не тільки з Києва та Київської області, але й з Черкащини, Одещини та Хмельниччини. Захід був присвячений Дню усиновлення, який Україна святкуватиме 30 вересня.

Учасники заходу торкалися різних питань виховання дітей. Теоретична частина супроводжувалася практичними завданнями з тематичними картками та маленькими сюрпризами. «Мова йшла про потреби людини – первинні та вторинні, мотивацію й стадії її формування у дітей різного віку, розвиток та формування довіри та багато іншого, – прокоментувала експертка Фонду Ріната Ахметова, відома фахівчиня Київської міської служби у справах дітей, сім’ї та молоді Любов Лоріашвілі. – Але взагалі прийомні батьки та усиновителі мали можливість запитати те, що їх турбує, поділитися досвідом та бути почутими. Це дуже важливо!»

У перервах на смачну каву батьки знайомилися з однодумцями та обмінювалися контактами, а після завершення ділилися зі спеціалістами програми власними враженнями.

«Щиро вдячна вам за цікавий тренінг, я отримала багато важливої й корисної інформації та відпочила душею, – каже прийомна мама Альона Назаренко. – Окрема подяка тренерці Любі Лоріашвілі, яка весь матеріал подала у цікавій та динамічній формі, дуже професійно й доступно. Команда фахівців Фонду – просто супер! Бажаю здоров’я і наснаги усім тренерам та організаторам. Чекаю нових зустрічей!»

«Я вперше на вашому заході і дуже вдячна, що мене запросили, – це насправді дуже корисно й важливо для кожного тата і кожної мами, – додає усиновителька Світлана Максимова. – Люба Лоріашвілі – неперевершена тренерка, яка подає матеріал дуже просто і круто. До того ж компанія була надзвичайна, я багато з ким познайомилася! Дуже вам вдячна!»

На тренінгу батьки ділилися власними лайфхаками щодо виховання дітей, адаптації у школі. Деякі з них програма публікуватиме незабаром.

Слідкуйте за новинами!