Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Видачі гуманітарної допомоги від Фонду Ріната Ахметова почалися в Новоолександрівській громаді, що постраждала від наслідків підриву Каховської ГЕС

12.06.2023

У Новоолександрівській громаді Бериславського району Херсонської області люди, які постраждали від наслідків підриву Каховської гідроелектростанції, почали отримувати гуманітарну допомогу від Фонду Ріната Ахметова.

Населені пункти цієї громади розташовано на березі Дніпра. Відтак, допомога місцевим мешканцям, житло яких затопило, або кому довелося терміново евакуюватися, вкрай потрібна.

У кожному наборі — продукти тривалого зберігання. Це макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа. А ще консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет і печиво.

Для мешканців Херсонської області, які постраждали від наслідків підриву ГЕС, Фонд Ріната Ахметова спрямував уже 8 тисяч продуктових наборів.

З 2014 року Фонд передав для мешканців України 13 млн продуктових наборів. За цей час допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».