Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Вітаємо з Днем медичного працівника!

16.06.2019

Фонд Ріната Ахметова вітає медичних працівників України з професійним святом!

Почути та розділити чуже горе здатен не кожен. Для цього потрібне чуйне серце, вміння співпереживати чужій біді та велике бажання допомогти. Саме такий підхід був обраний Рінатом Ахметовим у розв’язанні проблем, і його допомога знайшла відгук як у мирних жителів, так і на державному рівні.

Один із прикладів – проект «Здорове серце», у рамках якого дітям встановлюють оклюдери, що закривають ваду серця. Коли Фонд починав проект, у суспільстві переважала думка, що врятувати дитину від цієї хвороби може лише складна порожнинна операція. Потім потребувалися місяці реабілітації та адаптації. Однак дітей, яким встановили оклюдери, виписують із лікарні через один-три дні, причому без обмеження фізичних вправ. Завдяки успішним результатам роботи Фонду та його просвітницькій діяльності змінилося ставлення людей і держави до порятунку дитячих сердець. Крім того, почали з’являтися державні програми закупівлі оклюдерів.

У рамках проектів «Реабілітація поранених дітей», «Здорове серце», «Ліки дітям» та інших Фонд допоміг тисячам дітлахів. Але вся ця допомога не могла б відбутися без участі фахівців, їхнього професіоналізму та милосердя – тих самих принципів дотримується Фонд Ріната Ахметова.

Вітаємо вас із професійним святом і сподіваємося на подальшу співпрацю для порятунку життя і здоров’я людей!