Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Відновлення електропостачання в Донецькій області. Зведення ДТЕК за 17 листопада

18.11.2014

17 листопада у відновлювальних роботах брали участь 930 енергетиків ДТЕК, у складі 266 бригад, із використанням 237 одиниць спецтехніки.

Основні події дня:


• Бригади ДТЕК Донецькобленерго відновили електропостачання приблизно 1000 будинків приватного сектора і 5-поверхових будинків селища Октябрське в Куйбишевському районі Донецька, знеструмлених через бойові дії вранці 17 листопада.
• У Єнакієвому відновлено електропостачання 120 абонентів селища Вірівка.
• Відновлено електропостачання села Розівка ​​та селища шахти-5 у Шахтарському районі.
Енергетики ДТЕК Донецькобленерго і ДТЕК Високовольтних мереж і далі ведуть роботи з ремонту та заміни ліній електропередачі, пошкоджених унаслідок бойових дій.

Проводяться ремонти й заміна проводу, встановлення опор, заміна електрообладнання на Горлівській, Єнакіївській, Харцизькій, Макіївській, Слов’янській, Тельманівській, Ясинуватській дільницях високовольтних ліній електропередачі, пошкоджених унаслідок бойових дій.

Унаслідок бойових дій у Донецькій області залишаються знеструмленими 34 населені пункти (зокрема, частково й повністю): 
Піски, Водяне, Лозове, Невельське, Ласточкине, Старомихайлівка, Славне, Білокам’янка, Нова Ласпа, Гранітне, Старомар’ївка, Нова Мар’ївка, Зорька, Саурівка, Тарани, Кам’янка, Данилівка, Польове, Нікішине, Круглик, Веселий, Кумшацьке, Тимофіївка, Стрюкове, Димитрове, Малоорлівка, Комишатка, Веселе, Спартак, Червоний Партизан, Верхньоторецьке, Тоненьке, Північне, Шуми.
• Частково знеструмлено міста Мар’їнка, Авдіївка, Донецьк, Горлівка.
 

Оплата за комунальні послуги в низці міст Донецької області проводиться тільки в безготівковій формі. Оплатити електроенергію можна безпосередньо в абонентських відділах ДТЕК Донецькобленерго через POS-термінали, використовуючи банківську картку, за допомогою інтернет-банкінгу або через інтернет-сервіс «Особистий кабінет» на сайті http://donetskoblenergo.dn.ua/. Оплату через термінали вже приймають усі абонентські дільниці в Донецьку, Горлівці, Макіївці, Артемівську, Авдіївці, Дзержинську, Дебальцевому, Дружківці, Красному Лимані, Костянтинівці, Мар’їнці, Велико-Новосілківці, Докучаєвську, Ясинуватій, Старобешевому, Маріуполі. Найближчого тижня таку можливість отримають клієнти компанії у Володарську, Новоазовську, Тельмановому, Амвросіївці, Сніжному, Шахтарську, Харцизьку, Торезі та Єнакієвому.
 

На сьогодні оплата через «Особистий кабінет» доступна для жителів Донецька, Макіївки, Маріуполя, Горлівки, Краматорська, Артемівська, Дебальцевого, Єнакієвого, Селидового, Дзержинська, Красноармійська, Авдіївки, Ясинуватої, Волновахи, Докучаєвська, Мар’їнки, Великоновосілківського та Старобешівського районів.
ДТЕК Донецькобленерго дякує всім своїм клієнтам за оплату електроенергії в непростий для всіх жителів Донбасу час. Кошти надходять безпосередньо на рахунок енергокомпанії. Насамперед, кошти йдуть на закупівлю необхідного обладнання та матеріалів для ремонтно-відновлювальних робіт в електромережах Донецької області. Також на виплату заробітної плати енергетикам, які, щоб забезпечити жителям регіону світло й тепло, працюють із ризиком для життя в небезпечних умовах без вихідних. Крім того, компанія розраховується з ДП «Енергоринок» за придбану електроенергію.