Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Ваші тренінги для нас – наче джерело життя!» Відгуки учасників заходу «Складна поведінка дітей і правильна реакція батьків»

25.09.2020

17 вересня в Дніпрі Фонд Ріната Ахметова провів тренінг «Складна поведінка дітей і правильна реакція батьків». Запрошений тренер - Вікторія Мельниченко - провела 8-годинний захід для 28 прийомних батьків, опікунів і усиновителів. Навіть і через тиждень, на електронну пошту і Вайбер Фонду продовжують надходити відгуки від вдячних учасників.

Олена Благовіщенська: «Велике спасибі Фонду Ріната Ахметова за чудово підготовлений тренінг! Спасибі дівчаткам-організаторам. І звичайно, особлива подяка тренеру Вікторії Мельниченко! Ваші тренінги для нас – наче джерело життя! Хотілося б побільше таких зустрічей! Щаслива знову зустріти багатьох друзів. Це був чудовий день, який пам'ятатиметься ще дуже довго!»

Галина Карячка: «Спасибі всім! Організація - на вищому рівні! Віта - просто неперевершена тренерка і натхненниця! Дуже рада знайомству з новими людьми, рада побачити безліч своїх друзів, з якими ми стільки пройшли і пережили!»

Олена Фещина: «Я неймовірно вдячна Фонду Ріната Ахметова за організацію такого класного і корисного тренінгу! За найкрутішого тренера і за те, що ми разом! Іноді прості слова, сказані вчасно, дають сили рухатися вперед!»