Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

У Селидовому завершено видачу продуктових наборів від Фонду Ріната Ахметова

02.04.2023

У прифронтовому місті Селидове Донецької області завершено видачі чергової партії продуктових наборів.  Нещодавно Фонд Ріната Ахметова передав до Селидового та Новогродівки майже 5,5 тисяч наборів із продуктами найпершої необхідності. 

Попри вкрай небезпечну ситуацію в регіоні, видачі тривали і місцеві мешканці отримали продуктові набори з макаронними виробами, цукром, сіллю, борошном, крупою, консервованою квасолею, тушкованим м‘ясом, паштетом, печивом тощо.  

«Багато магазинів у нас не працює. За продуктами доводиться їздити в сусідні міста, але якщо немає власної машини, то добратися туди складно», — говорить одна з місцевих волонтерок Фонду Марина. І додає, що для родин із дітьми, пенсіонерів, людей з інвалідністю та інших вразливих категорій ця гуманітарна допомога зараз є дуже важливою підтримкою.

З початку повномасштабної війни Фонд передав близько 184 тисяч наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

Загалом Фонд Ріната Ахметова передав понад пів мільйона продуктових наборів для жителів 22 областей України. З 24 лютого 2022 року мешканцям України заплановано передати 800 тисяч наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей."