Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

У Краматорську Гуманітарний штаб Ріната Ахметова взяв під супровід трьох поранених дітей

13.02.2015

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова взяв під опіку трьох дітей у Краматорську й допомагає їм у лікуванні, закуповуючи необхідні ліки й матеріали. Це 3-річний Климентій (важкий стан), 13-річний Влад (стан середньо-задовільний) й 13-річний Артем (стан задовільний). Двоє з поранених дітей лікуються стаціонарно, ще один — отримує лікування амбулаторно, щодня відвідуючи лікарню.

Після обстрілу Краматорська 10 лютого Рінат Ахметов доручив Гуманітарному Штабу допомогти тим, хто дістав поранення. Зараз, за ​​інформацією Штабу, всього у стаціонарах міських лікарень № 1 і № 3 м. Краматорська перебувають 22 поранені мирні жителі, з них троє дітей. Першу допомогу від Штабу їм надали вже 11 лютого й надають зараз.

«У Краматорську Штаб Ріната Ахметова працює з пораненими людьми безпосередньо. Ми купуємо ліки і тримаємо постійний зв’язок із родичами, — розповіла Ірина Темерко, керівник напряму «Адресна допомога» Гуманітарного штабу. — На «гарячу лінію» штабу вже надійшли запити від 6 поранених із проханнями надати допомогу в лікуванні, і ми готові надати їм адресну допомогу».

Нагадаємо, що Гуманітарний штаб просить повідомляти про всіх дітей, які дістали поранення, яким потрібна допомога, телефоном «гарячої лінії» 0800 509 001 або за адресою електронної пошти: [email protected]