Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

У Херсонській області триває видача допомоги від Фонду Ріната Ахметова для постраждалих від підриву Каховської ГЕС

10.07.2023

У Милівській громаді на Херсонщині люди продовжують отримувати продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова. Одразу після підриву росіянами Каховської ГЕС Фонд передав для мешканців цієї громади 2 тисячі продуктових наборів.

Громада пережила спочатку окупацію, потім — постійні обстріли російських військ. У червні на цю землю прийшло нове випробування. У цій ситуації продукти першої необхідності стали вагомою підтримкою для багатьох родин.

У кожному наборі — продукти, які довго зберігаються: макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет і печиво.

Загалом для мешканців Херсонської області, які були змушені евакуюватися із затоплених районів, і які постраждали від наслідків підриву гідроелектростанції, Фонд Ріната Ахметова спрямував понад 10 тисяч продуктових наборів.

З 2014 року Фонд передав для мешканців України 13 млн продуктових наборів. За цей час допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».