Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Тисячу наборів із продуктами першої необхідності Фонд Ріната Ахметова передав до Деснянського району Києва

23.05.2022

Війна докорінно змінила життя кожного мешканця України, назавжди розділивши його на «до» та «після». В одну мить тисячі людей втратили все, що наживали протягом багатьох років. Сьогодні вони, як ніколи, потребують уваги та підтримки. 

Для того, щоб переселенці не залишилися сам-на-сам із бідою, Фонд Ріната Ахметова передав для них чергову партію гуманітарної допомоги. Тисячу продуктових наборів були доставлені до територіального центру соціального обслуговування Деснянського району столиці. 

До складу наборів із продуктами харчування увійшли: макаронні вироби, згущене молоко, борошно, цукор, пшенична крупа та консервоване тушковане м‘ясо.

Загалом Фонд Ріната Ахметова вже направив до Києва понад 42,7 тисяч продуктових наборів. Усього такі набори від Фонду отримають 200 тисяч українців.

Зазначимо, шо від початку повномасштабного вторгнення гуманітарна допомога від Ріната Ахметова охопила 2,5 млн українців. Більше 1 млн із них було охоплено допомогою Фонду, решта - бізнесами SCM.

Допомога надається у рамках програми «Рінат Ахметов – Порятунок життів». За 16 років роботи Фонд Ріната Ахметова допоміг вижити 8 мільйонам осіб.