Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Тренуйся з нами!»: Спортивний челендж Фонду Ріната Ахметова триває!

23.02.2021

На початку лютого Фонд Ріната Ахметова запустив спортивний челендж, щоб нагадати українцям, як важливо робити фізичні вправи в період карантину. Ми закликали наших пiдписників, їхніх знайомих і родичів викладати в соціальних мережах фото і відео своїх фізкульт-привітань з хештегом #ФондРінатаАхметова. А щоб мотивація учасників була ще вище, підготували для них цінні призи.

До челенджу вже приєдналися сотні українців різного віку. Подивіться добірку найяскравіших учасників челенджу і приєднуйтесь до конкурсу! Тренуйтеся з нами!

Нагадуємо правила участі:

- бути підписаним на сторінки: facebook.com/AkhmetovFDU instagram.com/akhmetovfoundation/;

- поставити лайк анонсу конкурсу;

- відзначити в коментарях друзів, яких ви хочете долучити до участі;

- викласти фото або відео вашого спортивного захоплення або зарядки на своїй сторінці або під цим постом;

- додати хештеги #ФондРінатаАхметова до публікації.

Суперприз челенджу – планшет! Переможець буде обраний за кількістю лайків до своєї публікації і оголошений 1 березня. Також рандомно будуть обрані два переможця, які отримають фірмовий футбольний м'яч ФК «Шахтар».

Фонд Ріната Ахметова не в перший раз реалізує спортивні проєкти з ФК «Шахтар». Раніше спільно з найкращим футбольним клубом країни і Міністерством цифрової трансформації був представлений освітній серіал «Діджитал-фізкультура для школярів за участю зірок спорту». Ведучими проєкту стали зірки футболу Андрій П'ятов і Сергій Кривцов, популяні коміки з гумористичного проєкту «Мамахохотала-шоу» Євген Янович і Олег Маслюк. Серіал подивилися вже понад 2 млн глядачів!

Серії «Діджитал-фізри» доступні тут.