Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Тест: “Чи готові ви прийняти дитину у свою родину?”

04.08.2022

Програма “Рінат Ахметов - Дітям. Сирітству - ні!” з 2008 року працює для людей, які мріють взяти дитину свою родину, прагнуть дарувати їй любов і турботу.

Кожен, хто зважився на такий крок, повинен розуміти, що це складний і відповідальний вчинок, який вимагає багато сил і терпіння. Багато хто помилково вважає, що всі складнощі позаду, коли дитина на порозі дому.

У реальності все інакше: і батьків, і дитину спіткають труднощі, часто буває дуже важко. Для того свого часу спеціалісти програми “Рінат Ахметов - Дітям. Сирітству - ні!” розробили тест:

“Чи готові ви прийняти дитину у свою родину?”.

Він може стати маркером вашої готовності до цього вчинку - за умови вашої щирості у відповідях.. Під час створення цього тесту розробники поставили собі завдання не лукавити, а чесно підійти до цього питання, тому деякі з них можуть показатися надто прямими і суворими, але реальність життя. Ваші відповіді залишаються виключно з вами та на вашій совісті, але від того, наскільки честно ви відповідатиме на ці питання, настільки точним буде результат.

Посилання на тест

Бажаємо успіхів у народженні дитини серцем!