Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Тепло та їжа: Дружківська громада вчергове отримала допомогу від Фонду Ріната Ахметова

29.11.2022

Бригади мобільної видачі Фонду Ріната Ахметова продовжують підтримувати прифронтові громади Донецької області. Нещодавно нова партія допомоги прибула до двох населених пунктів, що знаходяться неподалік від лінії зіткнення.

Гуманітарний вантаж із 1800 продуктових наборів надійшов до Олексієво-Дружківки. У кожному наборі містяться поживні та ситні продукти: макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет та печиво.

Крім того, зважаючи на складну ситуацію з опаленням у регіоні, Фонд доставив партію обігрівачів до Дружівки. Ці прилади були передані для переселенців, які нині проживають в центрах компактного розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Загалом від початку повномасштабної війни Фонд Ріната Ахметова передав майже 125 тисяч наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

Усього у 2022 році для мешканців України буде передано півмільйона наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2