Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Свято триває: новорічний автобус Фонду Ріната Ахметова завітав до дітей-переселенців у Івано-Франківську

15.12.2022

Новорічний автобус Фонду Ріната Ахметова продовжує колесити країною. У рамках Акції «Рінат Ахметов — Дітям» Фонд привіз святкову атмосферу у Івано-Франківськ, щоб передати дітям, які пережили жахіття війни, не тільки подарунки, але й гарний настрій, щасливі емоції та віру у світле майбутнє. 

Уже традиційно захід проходив у центрі «Я — Маріуполь». Гостями свята стали діти-переселенці з Маріуполя та хлопці і дівчата з дитячих будинків сімейного типу з інших міст Донеччини.

Для дітлахів були організовані цікаві активності, конкурси та зустріч із добрим чарівником — Святим Миколаєм. Родзинкою свята став майстер-клас із розпису новорічних іграшок, завдяки якому юні умільці власноруч створювали прикраси.

Мандрівка дітлахів у казковий світ чудес була настільки захоплюючою, що навіть відсутність світла не завадила їм весело й незабутньо провести час.

Одними з учасників святкового шоу стали діти з ДБСТ Новгородцевих, які через війну вимушено залишили рідну оселю в Краматорську та переїхали на Франківщину.

«Важко бути далеко від дому і не знати, повернешся туди чи ні. Коли твою дитину запрошують на таке свято — це дуже приємно. Велике спасибі Рінату Ахметову та його команді за те, що підтримує родини та дітей, які опинилися в скрутному становищі», — подякувала мама-вихователька Юліана Новгородцева.

Акція «Рінат Ахметов — Дітям» — це наймасштабніша новорічна акція в країні, багаторічна й безперервна традиція добра й особистої участі Ріната Ахметова в долях дітей. За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 мільйонів дітей України.