Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Стартує наймасштабніша в Україні благодійна новорічна Акція «Рінат Ахметов — Дітям»

24.11.2022

Фонд Ріната Ахметова розпочинає традиційну новорічну Акцію «Рінат Ахметов — Дітям». Кожен рік вона приносить учасникам щось унікальне, зберігаючи при цьому головну мету й філософію — дарувати дітям тепло, турботу та віру в диво, що в умовах війни сьогодні набуває особливого значення.
 
«Допомогу тим, хто її потребує, не можна відкласти на потім. Нас привчили до того, що діти — це наше майбутнє, і ми дійсно в це повірили. Але це не так. Діти — це наше сьогодення і за майбутнє, їхнє майбутнє, відповідаємо ми», — так пояснює свою філософію Засновник Акції Рінат Ахметов.
 
Уже незабаром подарунки та привітання від Ріната Ахметова отримають порядка 90 тисяч дітей у різних куточках України. Для цього Фонд організував цілий марафон цікавих подій, як в соціальних мережах, так і в форматі наживо, щоб діти змогли відчути тепло і чарівний смак свята.
 
Естафета передноворічних святкувань стартує з роботи гарячої лінії, а згодом і пошти Святого Миколая. Діти зможуть розповісти йому про те, як війна змінила їх життя, поділитися з ними своїми найпотаємнішими бажаннями та мріями, і навіть отримати за це спеціальні призи.
 
Крім того, однією з головних подій Акції «Рінат Ахметов — Дітям» стане новорічна вистава в Києві: зі святковою ялинкою, інтерактивними спектаклем, цікавими конкурсами, подарунками та іншими приємними сюрпризами.
 
Традиційно привітання з прийдешніми святами отримають діти-учасники проєктів і програм Фонду, діти з інтернатних закладів, дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей.
 
Окрема увага Фонду Ріната Ахметова цьогоріч буде приділена хлопцям і дівчатам, які пережили жахіття війни в Маріуполі, а також дітям із прифронтових населених пунктів Донецької області, що сьогодні потребують особливої підтримки та турботи.
 
Для дітлахів буде організований спеціальний новорічний автобус, що доставить їм не тільки відчуття свята, гарний настрій та подарунки, але й водночас — цікаві майстер-класи, захоплюючі квести, яскраві фотосесії і феєрверк позитивних емоцій.
 
Акція «Рінат Ахметов — Дітям» — це наймасштабніша новорічна акція в країні, багаторічна й безперервна традиція добра й особистої участі Ріната Ахметова в долях дітей. За 22 роки Акція охопила понад 1 млн дітей.