Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Штаб Ріната Ахметова запустив віртуальний тур

28.07.2017

Гуманітарний штаб запустив віртуальний тур про свою роботу. Тепер будь-хто охочий може не тільки дізнатися, як функціонує наймасштабніша програма допомоги населенню на Сході України, а й відчути себе в ролі волонтера. Це можна зробити одним натисканням клавіші комп’ютерної миші – на сайті Гуманітарного штабу: www.fdu.org.ua/3dtour.

«Створений віртуальний тур – це яскрава й динамічна демонстрація того, як працював Штаб із початку воєнних дій, – розповідає Ірина Темерко, керівник проектів і програм Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. – Цю інформаційну платформу ми створили для тих, хто небайдужий до трагедії на Донбасі. Кожен відвідувач сайту може провести невелику подорож і зсередини побачити нашу роботу. Віртуальний тур показує повний цикл надання допомоги мирним людям – від формування й руху гуманітарних колон до конвеєрної лінії, від комплектації продуктових наборів до видавання її мирним жителям прифронтових територій».

Чотири основні локації зроблені з ефектом максимального занурення й дають змогу бачити все в режимі 360⁰ – відвідати офіс у Києві або логістичний центр у Маріуполі, разом із бригадою мобільних волонтерів видати допомогу в прифронтовому селищі, а також побувати на нині заблокованої «Донбас Арени».

«Один з основних принципів нашої роботи – прозорість і відкритість. Завдяки віртуальному туру будь-яка людина зможе відчути масштаби роботи Гуманітарного штабу. Інтерактивні елементи дають змогу докладніше ознайомитися з нашою діяльністю, – пояснює Олександр Вишняков, директор Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. – За час своєї роботи Штаб видав понад 11 820 тисяч продуктових наборів і врятував понад мільйон життів. Як це стало можливо? Про це можна дізнатися, відвідавши наш віртуальний тур».