Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Штаб Ріната Ахметова передав чергову партію ліків і перев’язувальних матеріалів до Маріупольської міської лікарні № 4

02.02.2015

Сьогодні, 2 лютого, волонтери Гуманітарного штабу Ріната Ахметова доставили до Маріупольської міської лікарні № 4 чергову партію медикаментів і перев’язувальних матеріалів — для лікування постраждалих від обстрілу Маріуполя. Зокрема, до міськлікарні № 4 Штаб передав 39 найменувань перев’язувальних матеріалів і медпрепаратів. Про це повідомила Ірина Темерко, керівник напряму «Адресна допомога» Гуманітарного штабу Ріната Ахметова.

«Для Штабу найголовніше — не залишити людину наодинці з бідою в такий складний час. Тому, за рішенням Ріната Ахметова, його Гуманітарний штаб допомагає всім маріупольцям, які постраждали під час трагедії 24 січня, допомагає й необхідними медикаментами, і психологічною допомогою, — говорить Ірина Темерко. — У маріупольських лікарнях № 1, 2, 3, 4 і 5 із перших днів трагедії працюють волонтери Гуманітарного штабу. Вони збирають інформацію про потреби постраждалих у ліках, перев’язувальних матеріалах, а також засобах технічної реабілітації».

Нагадаємо, що відразу після трагедії Штаб доставив до міських лікарень Маріуполя № 1, 2, 3, 4, 5 антибіотики, знеболювальні, гемостатики, протизапальні препарати, фізіологічні розчини, глюкозу, перев’язувальні матеріали, системи, шприци, рукавички. Загальна сума постачання склала 107 тис. грн.

Станом на 2 лютого 2015 року під супроводом Гуманітарного штабу Ріната Ахметова перебувають 80 постраждалих, із них 9 дітей.

ВАЖЛИВО

Якщо Ви або Ваш родич постраждали внаслідок трагедії 24 січня 2015 року і Ви потребуєте допомоги, просимо Вас:

  1. Звернутися до волонтера Штабу Ріната Ахметова на базі Вашої лікарні*.

*Кожна потреба в тому чи іншому медичному призначенні має бути узгоджена з Вашим лікарем.

  1. Волонтер ще раз затвердить у Вашого лікаря цю потребу й отримає засвідчене лікарем медичне призначення.
  2. Волонтер направить засвідчене призначення до Гуманітарного штабу Ріната Ахметова.
  3. Штаб оперативно розгляне Ваше звернення і зв’яжеться з Вами*.

* для надання допомоги волонтер може попросити у Вас копії паспорта та ІПН для укладення договору.

Гуманітарний Штаб Ріната Ахметова просить повідомляти інформацію про поранених, які потребують допомоги, за телефоном гарячої лінії 0 800 509 001 або на адресу [email protected]

Дізнатися, як отримати психологічну допомогу в Маріуполі, можна за номером 099 079 92 60