Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ЩО РОБИТИ НА КАРАНТИНІ. Аудіоказки для дітей, які не хочуть їсти та засинати

31.03.2020

Що робити під час всеукраїнського карантину батькам та їхнім дітям? Спеціалісти програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» пропонують разом зануритися у різні сфери знань, які зможуть допомогти наповнити та розвинути ваш розум і світосприйняття.

Продовжимо екскурс по сервісах дозвілля та навчання. Цього разу поговоримо про аудіокнижки для дітей.

1. Дуже потужний ресурс для дитячих розваг – «Дерево казок». https://derevo-kazok.org/audio-tales/ Тут чого тільки не знайдеш! Можна читати казки самому, можна слухати. Можна роздрукувати розмальовки. Скласти пазли «Пан Коцький», «Летючий корабель», «Солом’яний бичок» тощо. Пограти у вікторину. https://derevo-kazok.org/exercise/

2. Відео «Казки з татом» – спільний проєкт дитячого каналу «Плюс плюс» і видавництва «Абабагаламага». Тата-зірки (Фоззі, Юрій Горбунов, Фагот, інші) читають казки дітлахам. У YouTube завантажені два сезони «Казок із татом».

https://www.youtube.com/watch?v=W0GH6L_MdNM

3. На сервісі Baby Sos навіть є казки для дітей, які не хочуть їсти! Але як радять психологи, краще їх спочатку послухати батькам, запам’ятати та розказати своїм маленьким вередунам.

https://baby-sos.com/archives/1413

Наші спеціалісти програми «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!» намагатимуться тестувати посилання власноруч і ділитися власним досвідом.

Слідкуйте за нашими посиланнями, підписуйтесь на наші канали у ФБ, залишайте свої відгуки та діліться з нами своїми здобутками.