Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Ще одній пораненій в Мар’їнці передав ліки Гуманітарний штаб Ріната Ахметова

03.02.2017

Сьогодні Штаб Ріната Ахметова відправив медикаменти пораненій жительці Мар’їнки. Під час обстрілу 2 лютого жінка дістала наскрізне вогнепальне кульове поранення ноги. Постраждалу одразу доставили в Кураховську міську лікарню. Це другий випадок поранення мирного жителя в Мар’їнці з 31 січня 2017 року.

«Рінат Ахметов поставив завдання спрямувати всі наявні ресурси для порятунку мирних жителів. Штаб оперативно зв’язався з лікарем Кураховської лікарні. 56-річній жінці проведена операція. На цей момент вона перебуває в стані середньої тяжкості. Штаб надає всю необхідну допомогу на медикаменти, витратні матеріали та технічні засоби реабілітації», – повідомила Юлія Герасименко, керівник програми «Адресна допомога» Штабу Ріната Ахметова.

Вчора Штаб Ріната Ахметова відправив медикаменти для мешканки Мар’їнки, яка постраждала під час обстрілу міста 31 січня. Жінка також перебуває на лікуванні в Кураховській міській лікарні.

За даними Штабу, за останні 5 днів у Донецьку, Макіївці, Авдіївці та Мар’їнці було поранено щонайменше 33 мирних жителів, серед них двоє дітей. Чотири людини загинули.

Гуманітарний штаб готовий допомогти всім постраждалим і пораненим під час обстрілів. Якщо вам відомі факти поранення мирних жителів, просимо звернутися за телефоном цілодобової гарячої лінії 0800 509 001.