Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Прийомні батьки та всі, хто взяв в свою сім'ю сироту, дуже потребують підтримки та навчальних заходів». Відгуки учасників тренінгу «Складна поведінка дітей і правильна реакція батьків»

29.09.2020

На пошту програми «Рінат Ахметов - Дітям. Сирітству - ні! » продовжують надходити відгуки учасників тренінгу для прийомних батьків «Складна поведінка дітей і правильна реакція батьків», який Фонд Ріната Ахметова провів у Дніпрі 17 вересня. Тренером заходу була відома фахівчиня в області вивчення поведінкової психології дітей-сиріт Вікторія Мельниченко.

Прийомна мама Світлана Копійка: «Величезне спасибі всім - друзям, колегам, однодумцям, за прекрасний день, і спілкування. Вікторії спасибі за цікавий і корисний для нас, прийомних батьків, тренінг. Ну і звичайно ж, організаторам - Фонду Ріната Ахметова велике спасибі і процвітання вам! Ми, прийомні батьки, так потребуємо вашої підтримки і навчальних тренінгів. Я вдячна долі за те, що саме в момент створення нашого ДБСТ 12 років тому, взявши на виховання складних дітей, у нас не опустилися руки. Ми досі виховуємо і даруємо щастя прийомним дітям саме тому, що нас з чоловіком, як і багатьох інших батьків у далекому 2012 році підтримав Фонд Ріната Ахметова своїми корисними тренінгами, а також чудовим виїздами і супервізіями! Щиро вам дякую!»

Прийомна мама Лариса Мусієнко: «Яке щастя, що є такі люди, як Ринат Ахметов, який опікується найслабшими та беззахисними - дітьми-сирітами. Величезна подяка від нашої родини, від мене особисто за те, що даєте можливість вчитися у прекрасного фахівця Вікторії Мельниченко. Такі тренінги - дуже потрібні і важливі! Особлива подяка дівчаткам, фахівцям Фонду, за їхній професіоналізм та душевне тепло. Ви дуже нам потрібні! З вашою допомогою ми будемо і далі виховувати нове, щасливе майбутнє!»

Прийомна мама Алла Лубенець: «Спасибі величезне організаторам за підтримку прийомних батьків! Спасибі класній фахівчині своєї справи - Вікторії Мельниченко, яка багато років живе життям наших сімей, знає кожну сім'ю зсередини. Вона знаходить час надати кваліфіковану допомогу і батькам, і дітям, незалежно від погодних умов і відстаней. Єдиний і безцінний фахівець, на практиці знає всіх прийомних батьків з усіх сімей! Спасибі Фонду Ріната Ахметова за те, що підтримаєте і не даєте зневірятися та опускати руки прийомним батькам. Миру Вам!»