Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Привітання від Ріната Ахметова з Новим роком

01.01.2018

Любі друзі!

2017-й рік добіг кінця. Підсумовуючи, ми маємо, що пригадати, і маємо, чим пишатися.

Останні три роки були дуже важкими для «Шахтаря». Попри це команда довела: труднощі – великий стимул перемагати. У році, що минає, ми виграли своє перше «золото» далеко від дому й рідної «Донбас Арени». Ми виграли всі українські трофеї – Кубок і Суперкубок країни. Ми пройшли дуже складну групу в Лізі чемпіонів, перемогли найсильніших суперників і вийшли в плей-оф.

Я переконаний: успіх «Шахтаря» – це не тільки заслуга гравців, тренерів і працівників клубу. Насамперед це величезна заслуга наших уболівальників. Ми грали в різних містах – від Львова до Маріуполя. І в усій Україні команду зустрічали й підтримували тисячі сердець. Я знаю, «Шахтар» дуже чекають наші уболівальники в Донецьку й на Донбасі. Заради них ми не опускаємо рук, продовжуємо боротися й перемагати.

У 2018 році в нас великі надії і великі амбіції. Ми хочемо, щоби титули і трофеї знову були нашими, ми хочемо продовжити радість європейських перемог, ми хочемо демонструвати гарний, яскравий футбол. На нас чекає цікавий рік, і «Шахтар» зробить усе, щоб уболівальники й далі могли пишатися.

Друзі, у новорічні свята я від щирого серця хочу побажати кожному з вас здоров’я, щастя і добробуту. Миру й добра вам і вашим родинам.

З глибокою повагою
президент ФК «Шахтар»
Рінат Ахметов