Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Постраждалі від ракетного обстрілу Запоріжжя отримали гуманітарну допомогу від Фонду Ріната Ахметова

11.03.2023

Фонд Ріната Ахметова передав гуманітарну допомогу постраждалим від ракетного обстрілу житлового будинку в Запоріжжі, що стався вночі 2 березня. Видача продуктових наборів відбулася в «Зеленому центрі Метінвест Запоріжжя».

Люди, що звернулися по допомогу, із жахом згадують момент вибуху й зізнаються, що ця підтримка є дуже цінною для них.

«Дійсно, для нас зараз це дуже важливо, дякуємо Фонду Ріната Ахметова за надану допомогу», — поділилася мешканка одного з будинків, що постраждав унаслідок ворожого обстрілу.

Окрім того, Фонд вийшов на зв’язок із тими, хто отримав поранення різного ступеню важкості в той трагічний день. Фонд Ріната Ахметова надасть їм безкоштовну допомогу в лікуванні, реабілітації та психологічній підтримці.

Загалом від початку повномасштабної війни Фонд передав понад пів мільйона продуктових наборів для жителів 22 областей України. Усього з 24 лютого 2022 року для мешканців України буде передано 800 тисяч наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2