Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Першу партію обігрівачів від Фонду Ріната Ахметова отримали переселенці в Кам’янці-Подільському

22.11.2022

Наближення морозів та постійні ворожі обстріли об’єктів інфраструктури ускладнюють і так напружену ситуацію в країні. Особливо важко нині тим, хто через війну покинув рідний дім і знайшов тимчасовий прихисток у іншому місці. Щоби підтримати переселенців у зимовий період, Фонд Ріната Ахметова передав першу партію обігрівачів до Кам’янця-Подільського.

«Фонд Ріната Ахметова планує передати ці незамінні взимку прилади до центрів компактного проживання ВПО та навчальних закладів, які через війну евакуювалися до різних міст України. Загалом до кінця року Фонд планує передати 1000 таких обігрівачів, — коментує Оксана Боярінова, менеджерка проєктів та програм Фонду Ріната Ахметова.

Допомога надійшла до Слов’янського БРЦПО імені П.Ф.Кривоноса та Бахмутського фахового коледжу культури й мистецтв ім. І.Карабиця. Обидва навчальні заклади евакуювалися до міста з Донецької області. Загалом для студентів і викладачів  було передано 150 обігрівачів.

«Зима очікується досить важка, а освітній процес без тепла, особливо для музикантів, неможливий. Дуже дякую Фонду Ріната Ахметова і від себе особисто, і від викладачів, і від здобувачів освіти нашого коледжу», — подякував Фонду Вячеслав Паржицький, директор Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. Карабиця.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2