Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Переселенці з Сартанської громади отримують продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова     

24.04.2023

Вимушені переселенці з Сартанської громади Донецької області почали отримувати продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова. Частина з них тепер мешкає у Дніпрі, частина у Чернівецькій області.  

Раніше Фонд Ріната Ахметова відправив майже шість тисяч продуктових наборів для переселенців з населених пунктів поблизу Маріуполя. Окрім Сартанської, це Мангушська та Нікольська громади. Їхні території тимчасово окуповані росією. 
 
Для людей, які почали життя з чистого аркуша, набори із продуктами тривалого зберігання є вагомою підтримкою. У складі наборів — макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет, печиво тощо. 

Загалом Фонд Ріната Ахметова передав близько 600 тисяч продуктових наборів для жителів 22 областей України. З 24 лютого 2022 року мешканцям України заплановано передати 800 тисяч наборів із продуктами харчування від Фонду.

З питань отримання продовольчої допомоги територіальним громадам звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію Фонду 0 (800) 509 001, або пишіть в месенджер Фонду http://m.me/AkhmetovFDU

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. 

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».