Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Переселенці в «Зеленому центрі Метінвест Запоріжжя» отримали чергову партію продуктових наборів від Фонду Ріната Ахметова

13.09.2022

Фонд Ріната Ахметова продовжує системну та масштабну роботу з надання гуманітарної допомоги людям, які найбільше її потребують. Днями Фонд доставив до «Зеленого центру Метінвест Запоріжжя» чергову партію продуктових наборів.
 
Цього разу йдеться про 1,4 тисячі наборів із продуктами першої необхідності, до складу яких увійшли: макаронні вироби, цукор, борошно, сіль, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет і печиво.
 
Одержати гуманітарну допомогу переселенці можуть із понеділка по п’ятницю з 10:00 до 17:00 за адресою: м. Запоріжжя, вул. Гагаріна, 5. Із собою потрібно мати тільки паспорт.
 
Загалом продуктові набори від Фонду, доставлені до «Зеленого центру Метінвест Запоріжжя», уже отримали понад 26 тисяч людей. Усього для мешканців України буде передано 400 тисяч наборів із продуктами харчування.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

Зазначимо, що з 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 12 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням https://akhmetovfoundation.org/s/9376b1