Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Переселенці у Дніпропетровську можуть перекваліфікуватися у фахівців IT-сфери

22.11.2015

Однією з основних цілей проекту є сприяння в соціальній адаптації переселенців із Донбасу та АР Крим. Після проходження безплатного курсу навчання за IT-спеціальністю «Frontend Developer (JavaScript/HTML/CSS)», всім слухачам буде надано сприяння у працевлаштуванні. Про це повідомляє «Переселенець UA».

Для участі в курсах необхідно пройти реєстрацію до 30 листопада 2015 року, на сайті комп’ютерної академії «Шаг». Взяти участь у програмі навчання й перепідготовки можуть переселенці, які мають довідку ВПО. Всього для навчання виділено 50 місць.

З 30 листопада до 4 грудня пройдуть тестування та відбір учасників.

Претенденти на проходження курсу мають відповідати таким вимогам:

  • просунутий користувач ПК;
  • знання основ інформатики;
  • статус ВПО із реєстрацією;
  • бажання отримати нову спеціальність і працевлаштуватися в IT-сфері.

Вже 7 грудня стартує етап навчання і триватиме він до 10 березня. Загальна тривалість курсу 140 годин. Після закінчення етапу навчання всі учасники пройдуть тестування, за результатами якого отримають сертифікати.

Заключним етапом курсу стане стажування та можливе працевлаштування в IT-компаніях Дніпропетровської області.

«Frontend-developer: навчальна програма для переселенців» реалізується в межах проекту Програми Розвитку ООН в Україні «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» з фінансовою підтримкою уряду Японії.

ДЖЕРЕЛО