Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Оцінка програми «Цифрові медіа в університетах» (до уваги студентів-журналістів)

15.05.2013

Восени 2011 року Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» започаткував програму «Цифрові медіа в університетах» (ЦМУ), мета якої - допомогти провідним університетським школам журналістики України запровадити курс інтернет-журналістики, який би відповідав актуальним потребам ринку та забезпечив український медіа-ринок професіоналами нового покоління.

Зараз проходить оцінка програми у Київському національному університеті ім. Т.Шевченка, Львівському національному університеті ім.І.Франка, Таврійському національному університеті ім. В.Вернадського, Черкаському національному університеті ім.Б.Хмельницького. Для Фонду дуже важливо знати думку студентів про навчання на курсі інтернет-журналістики, з даною метою Фонд проводить on-line анкетування.

Дорогі студенти-журналісти вищезгаданих університетів, просимо Вас взяти участь в on-line анкетуванні. Ваші відповіді допоможуть Фонду зробити висновки та рекомендації з подальшого вдосконалення програми ЦМУ для майбутніх студентів у різних вузах України.

Просимо Вас для заповнення анонімної анкети перейти за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12o_KcQbPAVFfQ0LkKsPqR9dyhAaeHqVAjwDkHEnIIeA/viewform