Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ОБЕРЕЖНО! Шахраї обіцяють перерахувати гроші від Гуманітарного штабу

08.12.2017

У соціальних мережах активізувалися шахраї, які представляються працівниками Гуманітарного штабу. Вони обіцяють переказати гроші від Штабу на банківську картку – запитують банківські реквізити та паспортні дані.

Офіційно заявляємо! Ця інформація не відповідає дійсності. Гуманітарний штаб не надає грошову допомогу. Наша допомога надається тільки в натуральному вигляді – продуктові набори, ліки, путівки в санаторії для реабілітації, консультації тощо. Водночас вся допомога надається безплатно.

Також звертаємо вашу увагу, що працівники Гуманітарного штабу ніколи не запитують банківські реквізити в одержувачів допомоги.

Будьте пильні! Не повідомляйте реквізити своїх банківських карток незнайомим людям. Особливо це стосується терміну дії карток і CVV2/CVC2 кодів.

Якщо вам надходять підозрілі дзвінки від начебто працівників Гуманітарного штабу, повідомляйте про це на нашу гарячу лінію 0 800 509 001. Якщо оператори гарячої лінії підтвердять, що ці дзвінки не мають стосунку до діяльності Штабу, – вам краще звернутися в правоохоронні органи.