Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Оленка: Ми поїдемо з Ванею в сім’ю, до мами й тата

21.09.2018

Сьогодні ми хочемо розповісти користувачам порталу «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова про чотирирічну Оленку та однорічного Іванка, з якими спеціалісти програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова познайомилася під час відрядження в одному з інтернатних закладів Донецької області. 
 
 
«Я – Лєна. Мені чотири роки. Це мій братик Ваня», – знайомить нас дівчинка. Попри незначну різницю у віці, Оленка постійно піклується про брата, майже як мама. Дівчинка уважно слідкує, щоб малюк не брав пальчики до ротика, розповідає йому віршики, пригортає до себе, коли він плаче, цілує братика, а ще трішки сварливо його повчає: 
 
 
«Ванька, не кусай мене. Он, ругається», – лагідно зауважує дівчинка. Оленка дуже комунікабельна дитина. Вона розповіла нам, що улюблена їхня з братом іграшка – м’ячик. На запитання, що найсмачніше у світі вона коштувала, дівчинка сором’язливо відповіла: «Котлети». Олена також нам розповіла трішки й про Ваню, адже малюк ще не говорить: «Ванька добрий, маленький, люблю його. Ми поїдемо з Ванею в сім’ю, до мами й тата». 
 
 
Якщо ви впевнені, що ці діти будуть щасливі поруч з вами, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації за телефоном: (0626) 48-52-23. Більш детальна інформація може надаватися лише кандидатам в усиновлювачі, опікунам, прийомним батькам чи батькам-вихователям. 
 
 
Віримо та сподіваємося, що Оленка та Іванко зовсім скоро зможуть пригорнутися до мами з татом, які подарують їм щасливе дитинство.